ALBUM KLEURENCOLLECTIE

Oh yesss, albums zijn geweldig! 

Op deze pagina vinden jullie meer info mbt de materialen en kleuren. Keuze gemaakt? Vul dan vooral het onderstaande formulier in. Mocht je hierover vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje. We helpen jullie graag verder. Xx Sue

LINEN

Het linnen is erg geschikt voor een album cover, omdat het niet snel vuil wordt of krassen krijgt. Het patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn en voelt strak en glad aan. Tip: klik op de kleur om de afbeelding te vergroten.

 

THE ITALIAN WAY 

Dit is 100% leder met een natuurlijke finish. Het materiaal geeft jullie album een solide en uniek karakter. Tip: klik op de kleur om de afbeelding te vergroten.

PERSONAL TOUCH

Om jullie album nog persoonlijker te maken is er de mogelijkheid om jullie namen op de voorkant te bedrukken. Zie hier twee voorbeelden: naturel of met goud. Jullie kunnen je eigen logo toesturen of kiezen voor een minimalistische opzet zoals op de linker afbeelding. 

 
Naam *
Naam
Voorkeur voor een upgrade naar een luxe leren uitvoering? Mooie keuze! Extra kosten zijn terug te vinden in het tariefdocument: Trouwalbums 2017.
Kunnen jullie aangeven om welk soort album het gaat? Dit kan van toepassing zijn bij aanschaf van twee albums of meer.
Extra's | Namen *
Het is mogelijk om een albumhoes te bestellen. Naast dat dit extra bescherming biedt aan het album zelf, is het uiteraard op zich zelf ook een heel mooie toevoeging. Deze wordt aangeboden als linnen variant voor een standaard tarief van €50,-. Vink hiervoor aan dat jullie graag een hoes bij het album ontvangen. Alle albums worden standaard zonder hoes geleverd.
Papier upgrade (Velvet Matte) *
Deze heeft een ruwere structuur dan het standaard matte papier. Zijn jullie net zo'n grote papier liefhebbers als wij? Dan gaan jullie heel blij worden van de upgrade naar Velvet Matte. Meerkosten zijn €1,50 per pagina
Voorbeelden van mogelijkheden zijn: ouderalbums (als replica van trouwalbum maar dan in klein formaat), een tweede kopie van het album, een tweede kopie van de usb (wordt geleverd met album)
Naar welk adres mag ik het album sturen als het binnen is?
Naar welk adres mag ik het album sturen als het binnen is?