ALBUM KLEURENCOLLECTIE

Oh yesss, albums zijn geweldig! 

Op deze pagina vinden jullie alvast meer info mbt de materialen en kleuren. Voor de echte liefhebbers, is er zelfs een papier upgrade mogelijk! Na het ontvangen van de foto's wordt jullie een formulier toegestuurd om jullie keuze te maken. Mocht je hierover vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje. We helpen jullie graag verder. Xx Sue en Erwin

LINNEN

Het linnen is erg geschikt voor een album cover, omdat het niet snel vuil wordt of krassen krijgt. Het patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn en voelt strak en glad aan. Tip: klik op de kleur om de afbeelding te vergroten.

 

THE ITALIAN WAY 

Dit is 100% leder met een natuurlijke finish. Het materiaal geeft jullie album een solide en uniek karakter. Tip: klik op de kleur om de afbeelding te vergroten.

PERSONAL TOUCH

Om jullie album nog persoonlijker te maken is er de mogelijkheid om jullie namen op de voorkant te bedrukken. Zie hier twee voorbeelden: naturel of met goud. Jullie kunnen je eigen logo toesturen of kiezen voor een minimalistische opzet zoals op de linker afbeelding.